Коли под наем в София

Ако планирате да посетите София, можете да наемете кола от Car2GO Rent A Car. Ако все още не сте резервирали автомобил, може да го направите като използвате формата ни за резервации на коли под наем отляво или посетите някой от офисите ни за наем на автомобил в София.

Може да използвате София като начална точка за Вашето пътуване към планината, морето или друга дестинация в цялата страна. Наемането на автомобил в София ще Ви отнеме около 15 минути, но Ви съветваме да си резервирате автомобил предварително на нашия уебсайт или директно на номер: +359 883 433 444, тъй като това ще Ви гарантира налична свободна кола за Вашия период. Нашите колеги ще Ви съдействат с удоволствие при нужда от консултация и изготвяне на оферта на място или по телефона. За да улесните процедурата по наемане Car2GO Rent A Car предлага различни промоции за автомобили под наем в София по всяко време на годината, налични на нашия сайт.

Може да наемете автомобили от Летище София (Терминал 1 и Терминал 2), както и Car2GO Rent A Car извършва доставки на коли до всяка точка на София и страната.

град София жълтите павета център

София е най-големият град в България и същевременно една от най-компактните столици в Европа. Градът е посещаван както от бизнес туристи, така и от туристи, отправили се към морските ни курорти или ски курортите Банско и Боровец.