ПРОВЕРИ РЕЗЕРВАЦИЯ

ВХОД

Bulgarian

Информация COVID-19

 

Резервация на разстояние


Изберете сигурният начин на комуникация – резервирайте автомобил на разстояние. Можете да направите резервацията си бързо и лесно на нашия уеб сайт (с допълнителна отстъпка) или на телефони 0883 433 444.

За Ваше удобство и сигурност може да направите резервация с доставка до адрес. Така ще избегнете пътуване до локация. Доставката се таксува допълнително според ценоразписа.

 

Виртуален ваучер


Ако сте принудени да анулирате резервацията си в последния момент (по-малко от 72 часа преди началото на наема), поради въвеждането на извънредно положение във Вашата държава и затваряне на границите, и като следствие на това отмяна на полета, тогава периодът на безплатно анулиране на поръчката се удължава до момента на вземане на автомобила.

При анулиране на такъв тип резервации няма да се начислява такса и ние ще запазим цялото Ви предплащане за следващия Ви наем. Сумата за предплащане няма да бъде възстановена, но ще Ви бъде издаден виртуален ваучер за стойността на предплащането.

Можете да използвате тези ваучери в продължение на 12 месеца за някои от Вашите бъдещи наеми. Ако Вашият полет е бил отменен, поради въвеждането на извънредно положение и сте нямали възможност да реализирате наема си, но НЕ сте ни уведомили преди началото на резервацията, то предплащането ще бъде удържано изцяло.

Тел.: +359 883 433 444

Copyright © 2016-2021 Car2GO Rent A Car Bulgaria. All Rights Reserved.

   

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account