Коли под наем в Банско - Car2GO Rent A Car Bulgaria | БАНСКО
Bulgarian (bg-BG)

Коли под наем в Банско

Най-бързо и лесно да вземете кола под наем в Банско

Банско е малък, живописен град в подножието на Пирин планина. Построен е през 10-ти век върху древно тракийско селище. Курортът се превръща в заможен град през 18-ти век, благодарение на доброто си географско разположение - на пътя на търговските кервани пътуващи от Егейско море към Дунав. Банско се превръща в център на занаятчии и търговци. Намира се на 56 км от Благоевград, на 145 км от Пловдив и на 150 км от столицата София, около 2 часа и половина път с колата под наем от Car2GO Rent A Car.

 

Банско е известен с културното си и историческо наследство (има приблизително 120 паметника на културата) и с това, че е най-добрият български ски курорт. Пирин планина е много популярно място за отдих и ваканция заради красивите си върхове, най-високият от които е Вихрен, многото езера, пещери и водопади, красивите борови гори. Ски курортът, който е най – големият в страната, започва да набира популярност през последните десетина години, когато чуждестранни инвеститори решават на развият „вратата към Пирин” в ски курорт, заради дългия снежен сезон – от декември до май. През зимния сезон, туристи от БългарияАнглияРусияИзраел и Германия се стичат в Банско, за да карат ски, да се забавляват или просто да се разходят в снежния курорт. Това е и причината Банско да предлага много хотели, като се започне с луксозни, един от които дори е петзвезден, и се стигне до малките семейни хотели и апартаменти под наем или за продан.

 

От къде най-бързо и лесно да вземете кола под наем в Банско

 

Може да използвате София като начална точка за Вашето пътуване към Банско. Car2GO Rent A Car предлага и директни доставки на коли до всички морски, зимни и голф курорти в България.

24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

Нашият екип е на разположение, за да помогне с всички ваши въпроси относно вашият наем.

РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН

Бързо, лесно и сигурно!

МНОЖЕСТВЕНИ ЛОКАЦИИ

Бургас, Пловдив, София, Банско, Русе, Стара Загора

НИСКИ ЦЕНИ

Наемане на коли, при най-ниски цени онлайн.

Страницата ни използва "бисквитки"

за да гарантира възможно най-качественото предоставяне на услугите ни. Използвайки я, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.

Информация

Copyright © 2016-2024 Car2GO Rent A Car Bulgaria. All Rights Reserved.

DMCA.com Protection Status