ПРОВЕРИ РЕЗЕРВАЦИЯ

ВХОД

Bulgarian

Тел.: +359 883 433 444

Коли под наем Пловдив

Най-бързо и лесно да вземете кола под наем в Пловдив

Можете удобно и бързо да разгледате интересните забележителности в Пловдив и региона с колa под наем. Ако тук е началната точка на Вашето пътувате, Ви препоръчваме да наемете автомобил под наем от нас или да заявите доставка до летище Пловдив или друг адрес. За резервация на автомобил използвайте формата ни за резервации онлайн или се свържете с нас на посочените контакти.

Ако имате нужда от повече информация относно доставките и трансферите, които предлагаме, разгледайте страницата ни с Услуги.

Коли под наем в Пловдив от Car2GO Rent A Car

Ако сте отседнали в красивия европейски град Пловдив, не пропускайте да резервирате автомобил за Вашия престой, независимо дали сте там на бизнес посещение или почивка. Автомобилът в Пловдив изключително много ще улесни Вашето придвижване в града и целия регион. Можете да резервирате кола от формата за онлайн резервации отгоре на тази страница. Резервирайте автомобил в Пловдив на тел. +359 883 433 444. Предлагаме доставка до Вашия хотел!

Car2GO Rent A Car извършва доставки на коли под наем до всяка точка на страната. 

Може да използвате Пловдив като начална точка за Вашето пътуване към зимните курорти, планината или в цялата страна. Процесът по наемане на автомобил в Пловдив ще Ви отнеме не повече от 15 минути, но Ви съветваме да резервирате автомобил предварително на нашия уебсайт или директно на национален номер: +359 883 433 444 - това ще Ви гарантира налична свободна кола за Вашия период. Нашите колеги ще Ви съдействат с удоволствие при нужда от консултация и изготвяне на оферта на място от офиса ни или по телефона. Фирма Car2GO Rent A Car предлага различни промоции за коли под наем в Пловдив по всяко време на годината. Не забравяйте да следите за ПРОМО кодове в ежеседмичните ни бюлетини или в нашите социални профили - те носят допълнителни отстъпки при резервация на автомобил.

Какво Ви гарантираме

24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

Нашият екип е на разположение, за да помогне с всички ваши въпроси относно вашият наем.

РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН

Бързо, лесно и сигурно!

МНОЖЕСТВЕНИ ЛОКАЦИИ

Бургас, Пловдив, София, Банско, Русе, Стара Загора

НИСКИ ЦЕНИ

Наемане на коли, при най-ниски цени онлайн.

Copyright © 2016-2022 Car2GO Rent A Car Bulgaria. All Rights Reserved.

   

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account