Коли под наем в София - Car2GO Rent A Car Bulgaria | СОФИЯ
Bulgarian (bg-BG)

Коли под наем в София

 

Най-бързо и лесно да наемете кола в София

Ако планирате да посетите София, можете да наемете кола от Car2GO Rent A Car. Ако все още не сте резервирали автомобил, може да го направите като използвате формата ни за резервации на коли под наем  отляво или посетите някой от офисите ни за наем на автомобил в София.  

 

Може да използвате София като начална точка за Вашето пътуване към планината, морето или друга дестинация в цялата страна. Наемането на автомобил в София ще Ви отнеме около 15 минути, но Ви съветваме да си резервирате автомобил предварително на нашия уебсайт или директно на номер: +359 883 433 444, тъй като това ще Ви гарантира налична свободна кола за Вашия период. Нашите колеги ще Ви съдействат с удоволствие при нужда от консултация и изготвяне на оферта на място или по телефона. За да улесните процедурата по наемане Car2GO Rent A Car предлага различни промоции за автомобили под наем в София по всяко време на годината, налични на нашия сайт. 

 

Може да наемете автомобили от Летище София (Терминал 1 и Терминал 2), както и Car2GO Rent A Car извършва доставки на коли до всяка точка на София и страната.

 

 

 

София е най-големият град в България и същевременно една от най-компактните столици в Европа. Градът е посещаван както от бизнес туристи, така и от туристи, отправили се към морските ни курорти или ски курортите Банско и Боровец.

24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

Нашият екип е на разположение, за да помогне с всички ваши въпроси относно вашият наем.

РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН

Бързо, лесно и сигурно!

МНОЖЕСТВЕНИ ЛОКАЦИИ

Бургас, Пловдив, София, Банско, Русе, Стара Загора

НИСКИ ЦЕНИ

Наемане на коли, при най-ниски цени онлайн.

Страницата ни използва "бисквитки"

за да гарантира възможно най-качественото предоставяне на услугите ни. Използвайки я, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.

Информация

Copyright © 2016-2024 Car2GO Rent A Car Bulgaria. All Rights Reserved.

DMCA.com Protection Status