Коли под наем в Стара Загора - Car2GO Rent A Car Bulgaria | СТАРА ЗАГОРА
Bulgarian (bg-BG)

Коли под наем в Стара Загора

Най-бързо и лесно да вземете кола под наем в Стара Загора

Стара Загора е разположена в Старозагорското поле, Горнотракийска низина, между Сърнена Средна гора, Светиилийските възвишения, Манастирските възвишения, Сакар планина и Чирпанските възвишения. Намира се на 230 км югоизточно от София и на 190 км от Бургас. Климатът е преходно континентален, което предполага мека зима, тъй като Средна гора предпазва от студени ветрове. Историята на града датира от преди осем хиляди години и именно там са най-добре запазените в Европа жилища от средата на VІ хил. пр. Хр, които могат да се разгледат в музейни експозиции. В близост се намира курортният комплекс Старозагорски минерални бани, изключително подходящ за климатолечение и балнеолечение.

 

Наем на кола в Стара Загора

 

Може да използвате София или Бургас като начална точка за Вашето пътуване към Стара Загора. Car2GO Rent A Car предлага и директни доставки на коли до всички морски, зимни и голф курорти в България. Посетете Стара Загора с автомобилите на Car2GO Rent A Car. Телефон за връзка: +359 883 433 444

24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

Нашият екип е на разположение, за да помогне с всички ваши въпроси относно вашият наем.

РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН

Бързо, лесно и сигурно!

МНОЖЕСТВЕНИ ЛОКАЦИИ

Бургас, Пловдив, София, Банско, Русе, Стара Загора

НИСКИ ЦЕНИ

Наемане на коли, при най-ниски цени онлайн.

Страницата ни използва "бисквитки"

за да гарантира възможно най-качественото предоставяне на услугите ни. Използвайки я, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.

Информация

Copyright © 2016-2024 Car2GO Rent A Car Bulgaria. All Rights Reserved.

DMCA.com Protection Status