ПРОВЕРИ РЕЗЕРВАЦИЯ

ВХОД

Bulgarian

Трансфери

 Цената на трансфер включва:

  • Персонално посрещане на летище;
  • Без такса за закъснение на полет;
  • Без такса за допълнителен багаж;
  • Обслужване от врата до врата;
  • 24 часа обслужване на клиенти;
  • Прозрачна цена – без скрити такси;
  • Предплатени пътни такси и застраховки;
  • Най-добрите трансферни цени.

 

Трансфери в България

За цени на трансфери в страна и съседните държави можете да въведете дестинацията, дата на отпътуване, брой пътници и брой куфари в нашият сайт. Системата автоматично ще изчисли най-евтиния и удобен автомобил за вашето пътуване.  Професионален шофьор ще ви посрещне и закара безопастно до избраната от вас дестинация. 

Форма за резервация

Цени

Трансфери в Европа

Ние можем да ви организираме трансфер с лек автомобил, мини ван и пътнически автобус до всяка точка в Европа. За дестинация която я няма, може да направите запитване ТУК

За да наемете евтина кола или да организирате трансфер от летището се нуждаете само от 3 кликвания на мишката и получавате незабавна оферта. 

 

Car2GO Коли под наем (колаподнаем.бг) предлага частни трансфери от и до София, Бургас, Варна, Пловдив и Стара Загора на по-ниски цени. Нашият любезен шофьор ще Ви посрещне на уговорената трансферна зона в София с табелка с вашето име и ще Ви заведе безопасно до съответната дестинация. Ние винаги следим закъсненията на полетите, за да Ви осигурим гладък и безпроблемен трансфер. Спокойствието и комфорта Ви са на първо място по време на Вашия трансфер. Ние Ви предлагаме не само конкурентни трансферни цени за София, но и безопасност и обслужване 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

София (Sofia) е столицата на България. Това е най-големият град в държавата с приблизително 1 400 000 жители (включително и предградията). Днес София е динамична източноевропейска столица, отличаваща се с уникалната комбинация от европейски и комунистически стил на архитектурата, както и с много красиви православни църкви. Нещо повече, София е смятана за една от малкото европейски столици с красива природа и развит ски курорт близо до нея – планината Витоша. Всички магистрали в България са често в ремонт.

Какво Ви гарантираме

24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

Нашият екип е на разположение, за да помогне с всички ваши въпроси относно вашият наем.

РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН

Бързо, лесно и сигурно!

МНОЖЕСТВЕНИ ЛОКАЦИИ

Бургас, Пловдив, София, Банско, Русе, Стара Загора

НИСКИ ЦЕНИ

Наемане на коли, при най-ниски цени онлайн.

Copyright © 2016-2022 Car2GO Rent A Car Bulgaria. All Rights Reserved.

   

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account